zaterdag 29 juli 2023

Grote teleurstelling bij groep door afgelasting fotoshoot.

 De meesten hadden naar deze dag uitgekeken. Eindelijk weer eens een fotoshoot met de hele groep. Nou, dat ging dus mooi niet door, want het bleek bijna onmogelijk te zijn om de hele groep op de been te krijgen. Het initiatief van Wouter werd onderuitgehaald door met vakantie vierende sporters. Ad stuurde een groet uit Glasgow, John Hack zit weer te vissen, Albert moet helpen verhuizen en ga zo maar door. Lange Jan vertrok vandaag met de auto naar Zuid Engeland en was al twee dagen bezig zijn stuur aan de rechterkant te zetten. Dat lukt pas gisteravond laat. Vele aanwezigen hadden zich voorbereid op de shoot. Sommigen waren naar de coiffeur geweest, anderen hadden een nieuwe outfit aangeschaft. Meer helaas het feest ging niet door.
Cor probeerde de sfeer in de groep te verbeteren door een aantal pittige oefeningen. Veelal liggend op een matje of lopend langs de pylonen. Met als afsluiting een palen-loop. Deze keer eerst 7 lichtpalen snel en daarna eentje langzaam. Daarna 6 lichtpalen snel en eentje rustig en zo maar door. Jammer dat Cor na het foutje van verleden week ook deze keer weer de palen niet op gelijke afstand had gezet. Jemmer.
Bij het voetballen waren er twee ongelijke teams:

Team1: Big Pete, Jaap, MotorJan.
Team2: Ed, Leo, Henkie, Wouter.

Het was een gelijk opgaande wedstrijd, waarbij team1 al snel een voorsprong nam. Dit ondanks een groot aantal missers van Big Pete, die een aantal maal rakelings naast schoot. Hij mist duidelijk wedstrijdritme. Maar Team2 kwam sterk terug en scoorde makkelijk. Team1 vroeg daarbij aan Paul Peet om op het doel te komen staan. Tja en toen waren de kansen voor Team2 verkeken, want Paul viel niet te passeren. Hij is sterk op het middenveld, maar op het doel staat hij ook z'n mannetje. Uiteindelijk staakte de wedstrijd bij een gelijke stand. Dacht men...   

Dan de koffie met traktatie van Arie. Inmiddels waren Marie en Hanz ook gearriveerd. Hanz nog steeds geblesseerd aan z'n knie. Na de prachtige aubade smikkelde men van de overheerlijke traktatie. Vele vroegen aan Arie het recept van deze taart, maar dat bleek geheim te moeten blijven.

Daarna werd er een voorstelling gegeven van de digitale verjaardagwensen van de groep. Arie wist de spanning flink op te voeren, met termen als internet verbinding met het hoofdkantoor, satelliet verbindingen, etc. Toen het leek dat we naar een video van Super Mario moesten kijken was er ineens witte rook. Arie vertoonde de video met wensen voor z'n 60ste verjaardag. Hierbij bleek dat de mannen niet alleen sportief goed bezig zijn, maar ook creatief zijn in het maken van filmpjes. Mooi gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten