zaterdag 4 november 2023

 Ocho 


Slechts 8 sporters vanmorgen bij de training. Wellicht speelde het aanvangstijdstip mee.  In ieder geval wederom mooie omstandigheden qua weer dus daar kan het niet aan gelegen hebben.


Het blok beton met de vlaggen lag omver dus wat schier onmogelijk leek heeft storm CiarĂ¡n toch voor elkaar gekregen. Met vooral veel aanwijzingen van de zijkant staan de vlaggen er inmiddels weer mooi bij. 


Na de inlooprondes een lekkere warming-up gevolgd door wat loopoefeningen op de kop van de baan. Trainer Hafid wist met allerlei oefeningen de spieren mooi op te warmen. 


Het loopgedeelte was erg pittig. 6 x 4 minuten met slechts 45 seconden wandelen tussendoor. Het bleek voor de meesten te hoog gegrepen. Toch deed een ieder zijn best naar eigen kunnen. Marie die inmiddels ook zijn hersteltraining deed kon zelfs melden dat hij zonder te stoppen een volle ronde had volgehouden dus dat is een goed bericht.


Door het geringe aantal aanwezigen werd de voetbalmatch wederom overgeslagen dus we zaten al vroeg aan de koffie / thee. 


Kijk nog even in de Typhoon nieuwsbrief die gisteren is gemaild naar de bijzonderheden voor de komende tijd. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten