zaterdag 21 oktober 2023

 Tussen de buien door 


Na een volledig verregende vrijdag was het vanmorgen om 08.00 uur eigenlijk wel lekker weer.  Aanvankelijk leek de opkomst erg laag maar uiteindelijk waren we toch maar weer mooi met 17 sporters. Dit keer inclusief Hans C uit Wales en zelfs oud trainer Paul sloot aan. 


Cor had een aantal matjes in een kring neergelegd maar door wat laatkomers moest de kring steeds groter worden gemaakt. Het matten-gedeelte na het inlopen was weer best intensief.  Cor zag bijzondere uitvoeringen van de gegeven opdrachten. Het planken op de zijkant blijkt toch lastig in de praktijk. 


Ook dit keer was er weer een mooi parcours met pionnen uitgezet. Opdracht was bij iedere pion die je tegenkwam linksaf slaan. Het is ongelooflijk maar uiteindelijk kom je dan weer bij het startpunt uit. Een aantal keren liepen we dit parcours met telkens een andere opdracht. Bijvoorbeeld de korte kant knieheffen en een volle ronde het gezicht richting de A15. Bij die laatste oefening loop je dus hele stukken zijwaarts of achterwaarts. 


De grote loopoefening was dit keer 4x 4 minuten met daartussen 2 minuten wandelen. Een pittige opdracht waarbij we aan het einde nog een buitje op de kop kregen. 


Vanwege de aanhoudende regen werd het voetbal opnieuw overgeslagen dus het grootste gedeelte zat al vroeg aan de koffie of thee. Een paar fanatiekelingen liepen nog een rondje langs de molens. 


De traktatie was dit keer van Cor die heerlijke koeken had meegenomen voor de verrassing die hij vorige week onderging. Paul deelde nog even mee hoe het momenteel gaat met Ronel die recent was gevallen maar inmiddels weer op de been is. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten