zondag 17 december 2023

 Bijna Kersemus 


Wow, wat een opkomst.  20 sporters konden beginnen met de inlooprondes.   Trainer Cor had zelfs de muziekinstallatie aangezet met van die heerlijk (k*t)Kerstplaatjes. 


Cor had ook een foute kersttrui aan met dito muts. Eerlijk is eerlijk het stond hem goed.  De warming up was weer als vanouds met prima oefeningen. De looptraining met onder andere de stuiterpas voor- en achterwaarts en ook het na iedere 3de pas tot stilstand komen zorgde weer voor de nodige hilariteit. 


Een heuse estafette in kerststijl leverde ouderwetse rivaliteit op tussen de twee groepen. Iedere loper moest een kerstmuts een pion verder plaatsen.  Links en rechts werden er wat voordeeltjes geregeld maar de inzet was prima.  


Dan het conditiegedeelte.   400 meter lopen opgevolgd door 100 meter wandelen en dit gedurende een kwartier.  Het lopen op kerstmuziek gaf sommigen vleugels. 


Na weken onvoldoende deelnemers kon er vandaag als afsluiting ook nog een potje gevoetbald worden.  Het werd een 2-0 overwinning voor het team van keeper Bert die niet te passeren bleek. 


Dan nog het koffiemoment waarbij uit volle borst gezongen werd voor de jarige Hanz. Ook vandaag had Hanz naast een lekkere koek ook voor Obst Schnaps (fruit likeur) gezorgd die onder “ein prosit”  werd weggedronken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten