zaterdag 27 januari 2024

 Grote brrr


12 sporters betraden vanmorgen de nog bevroren baan van ons sportcomplex.  Trainer Cor had gekeurd en vond dat het wel kon. De gladdigheid viel inderdaad mee zolang de bocht maar niet op volle snelheid werd gepakt. 


Tijdens de training kwam er om de zoveel tijd een hulpverleningsvoertuig langs met blauw blauw en sirene.  Later bleek dat men op weg was naar Hoornaar waar een grote uitslaande woningbrand aan de gang was. 


Tijdens de warming-up werd dit keer gebruik gemaakt van de groene en gele haltertjes.  Langzaam kwam het zonnetje steeds hoger te staan en werd het merkbaar warmer. 


Het loopgedeelte bestond dit keer uit 20 minuten waarbij in duo’s werd gelopen.  Een van het duo liep in baan 1 en de ander in baan 6.   Elke tweehonderd meter werd er gewisseld van baan door het duo zodat iedereen dezelfde afstand aflegde.  Ben en Martijn haalden diverse keren de middenmoot in maar ook de wandelaars legden nog een mooie afstand af. 


Door te weinig deelnemers werd het voetbal afgelast.  Een aantal lopers ging nog even buiten de poort maar het grootste deel zat dus vroeg aan de koffie.   Arie die helaas een langdurige blessure heeft sloot ook nog even aan. Jan en Pieter hebben de nieuwe Typhoon kleding nog gepast. Via de site kunnen bestellingen geplaatst worden.  


Volgende week is het alweer februari wat op zich al een reden is om te komen trainen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten