zaterdag 3 februari 2024

 Duurloop ongelijke tweetallen


Trainer Cor had in de Volta app de opmerking “duurloop ongelijke tweetallen” geplaatst. Dan loop je toch na te denken wat zou er gaan gebeuren op zaterdagmorgen. Die Volta app is de app waarin je ook kunt aangeven of je aan- of afwezig bent trouwens (hint) 


Afijn met 13 sporters begon de warming up.  Hoge plank en lage plank op de matjes maar ook het op- en afstappen op de bankjes werd gedaan.  Het lopen met stijve benen blijft voor velen lastig uit te voeren en de 3 stap sta stil is favoriet bij de meesten. Op verzoek van Jan hebben we die laatste ook nog uitgevoerd in de 5 stap variant. 


Dan het moment waar we nieuwsgierig naar waren. De duurloop ongelijke tweetallen.  Op de kop van de baan werden tweetallen gemaakt van een goede en wat minder goede loper. De bedoeling was dat de ene loper linksom en de andere loper rechtsom de baan zou nemen. Je komt elkaar dan onvermijdelijk tegen op een bepaald moment. Op dat moment moest een high five gegeven worden waarna direct omgedraaid werd en de reis naar het beginpunt werd aangevangen. Leuk bedacht en iedereen kon op zijn eigen niveau trainen. 


Het voetbal ging deze week door. Drie tegen drie en een doelpuntenfestijn. Het was dit keer zonder keeper maar Henk bleek ook in het veld zijn mannetje te staan want hij pikte een aantal doelpuntjes mee. Ook Harry prikte er een paar in.


Na de training kwam Leo (pronounce Leeeehoooo) gezellig koffiedrinken. Leo vertelde dat hij vanwege medisch advies per direct gaat stoppen met ABC wat natuurlijk erg jammer is maar  gezondheid voor alles. Veel plezier op de fiets Leo! 

Leo beloofde zo af en toe nog aan te sluiten bij de koffie dus zijn afscheidstractatie houden we nog tegoed ðŸ˜œ

Geen opmerkingen:

Een reactie posten