zaterdag 6 januari 2024

 Harry 80


Bij het bereiken van zo’n mooie leeftijd verdien je het in de titel van het verslag te staan. Nogmaals gefeliciteerd Harry.


Waar het de afgelopen weken op vrijwel alle dagen regende hadden de ABCers vanmorgen wederom een droge training.  Lekker fris weer met weinig wind. De molen stond al gericht naar het noordoosten met de wieken dus de komende dagen zal het kouder worden. 


16 sporters vanmorgen die met alle feestdagen achter de rug weer aan de slag moesten. Trainer Cor had van alles verzonnen. Oefeningen op de matjes maar ook touwtje springen. 


Steeds terugkerend zijn de loopoefeningen waaronder ook de Duitse pas. Albert heeft deze naam gegeven aan de wat koddige pas waarbij met stijve benen gelopen moet worden.


Het loopgedeelte was wederom een kwartiertje maar dit keer waren de wandelstukjes geen 100 maar slechts 50 meter. Als dit zo doorgaat draven we binnenkort zonder wandelpauzes. 


Het voetbal was hilarisch. Het veld was zeiknat en glad en Nico R die op zijn hardlopen schoenen meedeed gleed nogal eens uit wat hem een broek met modder opleverde. Gelukkig is de wasmachine van de familie Rikkers wel iets gewend want daar is jarenlang de voetbalwas van GJS Heeren 5 in gedraaid. 

De mooiste actie was van Ad en die staat op beeld dus kijk vooral even in de ABC whatsapp. 


Marie had dit keer alles klaargezet voor de koffie en na een prachtige lang zal hij leven voor Harry konden we aanvallen op de bolussen en een klein borreltje.  Volgende week de nieuwjaarsreceptie op zaterdagmiddag en komende donderdag op de televisie het programma een huis vol (met de grote gezinnen) dat gedeeltelijk is opgenomen bij de Typhoonloop. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten