zaterdag 17 februari 2024

 Een kwartiertje 400 metertjes….


Door blessures, vakantie en ziekteverzuim stonden we vandaag slechts met 10 sporters op het veld.  Aan het weer kan het niet gelegen hebben want het was droog, windstil en ruim boven nul. 


Na een paar rondjes inlopen de warming up op de kop van de baan met de matjes. Uiteraard met planken en het touwtje springen. Henk mocht touwtje springen zonder touw. Een noviteit met een listig ontworpen vervanging voor het touw. (Zie filmpje)


Na de looptraining met het oa knieheffen en de zijwaartse passen kwam dan het moment waar Cor deze week over na had lopen denken.   “Mannen we doen een kwartiertje 400 metertjes”.   Ja als je het zo zegt lijkt het niets voor te stellen maar het bleek toch weer een hele inspanning.  


Het voetbal kon vanwege een te gering aantal deelnemers geen doorgang vinden.   We zaten dus vroeg aan de koffie en thee en er was een traktatie.  Ad was deze week opnieuw opa geworden van een gezonde kleindochter en dat werd gevierd met beschuit met muisjes.   Geesje smeerde de hele rol op dus de meesten hadden een dubbele versnapering. Een mooie traditie om mee te beginnen. 


Arie kwam ook weer even op de koffie en hij hoopt komende week weer aan te sluiten bij de groep. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten