zaterdag 9 maart 2024

 Verloren schaap 


Vandaag wederom een training van invaltrainer Erik omdat Cor nog steeds niet helemaal fit was. Een prima opkomst en het zonnetje stonden garant voor plezier.   De opdracht om uit het materiaalhok een bal per persoon te halen en een fietsband per duo werd dit keer goed uitgevoerd. Het lerend vermogen van de groep is dus enorm te noemen. 


Er waren wederom wat nieuwe oefeningen. Vooral de oefening waar je met de ruggen tegen elkaar aan staat en de armen moet inhaken om vervolgens de ander los van de grond te tillen leverde hilariteit op. Trainer Erik heeft ons  nu ook definitief ingedeeld in de categorie mondige groepen. 


Ook leuk was de race waarbij een honkbal op een lepel moest worden meegenomen. Een aantal kon het niet laten om de duim op de bal te drukken wat de oefening nogal versimpelde. 


Het laatste kwartier werd er nog een aantal ronden gelopen over de baan waarbij een blaas op de fluit van Erik zo af en toe een rustmoment inlaste. 


Er waren er zowaar genoeg om een potje te voetballen en Plato zal zijn schitterende kopbal niet snel vergeten. Ook Rob was als linksbuiten verdienstelijk en al met al was het een vermakelijke pot. De spelers voelden wel de druk van het uit AziĆ« teruggekeerde orakel Ed. Na de wedstrijd kon Ed kort zijn in zijn analyse, er moet meer druk worden gezet op de bal. 


De traktatie was dit keer van Jan B die erg hard maar toch zuiver werd toegezongen door maar liefst 19 man/vrouw. Het waren heerlijke tompoezen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten