zaterdag 16 maart 2024

 Merwedebrug


Nieuw asfalt is de bedoeling dit weekend en dus was het voor onze Brabantse leden lastig om te komen trainen vanwege de afsluiting van de brug.  Een kleine groep dus. Opnieuw gaf Erik de training omdat Cor nog steeds niet fit is verklaard. 


Bij aanvang van de training werd de lucht opeens donkergrijs. Zo kwam het dat we na het inlopen de rest van de warming-up in de kantine hebben gedaan om te voorkomen dat we kleddernat zouden worden.  


Gelukkig konden we al vrij snel weer naar buiten en daar werd een variant gedaan op de lepelrace van vorige week.  Afsluitend was er dan nog de 6 keer 300 meter met iedere keer 100 meter wandelen tussendoor. 


Het voetballen kon niet doorgaan in verband met te weinig spelers dus togen we naar de kantine waar een heerlijke traktatie stond van de recent verjaarde Marie. Ook Onno sloot nog aan voor een bakkie dus uiteindelijk zat er nog een best koppel aan tafel. 


Verzoek van de penningmeester vd lief- en leed pot, die een eigen tafel kreeg voor de administratie, om zo spoedig mogelijk de 10 euro over te maken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten