zaterdag 16 september 2023

 Lekker weer weer


Opnieuw een prachtige zaterdagmorgen. Invaltrainer Erik had weer een mooi programma in elkaar gezet. Het begon met het zelfstandig ophalen van een matje en een bal uit het materiaalhok. Daar moet hij nog even op bijgesproken worden door Cor want wij als verwende ABCers zijn gewend dat alles keurig klaarligt. 


De warming-up was gelijkend op, maar toch met wat andere oefeningen dan gebruikelijk en zo kwam het dat Nico Rikkers een aantal keren een oefening voor mocht doen. Nico traint op een andere dag ook met Erik dus vandaar. 


Goed om te zien dat Marie op de achtergrond een paar rondjes liep om de baan, dus die is ook goed bezig met zijn comeback. 


Bij de loopoefeningen hebben we ook weer van alles gedaan. Met bal bijvoorbeeld en als een paard; het was weer mooi afwisselend. 


Erik gaf op een gegeven moment aan dat we zouden stoppen op 08:45 uur omdat er gevoetbald moest gaan worden. De voetballers dachten zo dat is mooi dan hebben we een lekker lang potje…. Op dat moment gooide echter een niet nader te noemen ABC-er roet in het eten door te verklappen dat het voetbal altijd pas vanaf 09:00 uur is. Deze ABC-er die ook golf speelt en aan de verkeerde kant van de rivier woont was natuurlijk super eerlijk, maar we zijn ervan overtuigd dat hij niet in dienst heeft gezeten… 


Afijn dus toch een loopoefening van een kwartier. Uiteraard tegen de gebruikelijke richting in. Op tempo naar een pion en rustig terug en dan iedere keer een pion verder. 


Bij het voetbal was het 3 tegen 4 en daarom mocht het drietal het doel neerleggen omdat ze zonder keeper speelden. Doordat kopballen dubbel tellen wist het drietal te winnen mede dankzij kopballen van Jan Hak en Albert. 


Op het complex was het inmiddels behoorlijk druk aan het worden en dat kwam doordat de ExtraRunners een training hadden op onze mooie baan. 


Het bakkie koffie en thee stond weer keurig klaar. Geesje had het lekker buitengezet vanwege het heerlijke weer. Wellicht de laatste keer buiten want het is toch al half september. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten