zaterdag 23 september 2023

Regenboog.

 
Op weg naar Typhoon was er reeds een prachtige regenboog zichtbaar. Hans had hem niet gezien op de fiets omdat hij een pet droeg. Jan daarentegen had het idee dat hij in het Brabantse land met zijn motorfiets onder de regenboog door was gereden.   Gelukkig vielen er op de baan maar enkele druppels dus had het verder geen invloed op de training. 
 
Slechts acht sporters dit keer dus verstoppen had geen zin…. Cor kon alles en iedereen in de gaten houden. Wel het verzoek om in de Volta app aan te geven of je er bent zodat Cor een beetje in kan schatten hoeveel er komen. Kleine moeite groot plezier.  
 
Bij de warming up dit keer planken zolang je kunt. De meeste stopten na 1 minuut al maar Ben maakte de 3 minuten met gemak vol en had langer gekund. Chapeau. 
 
Vervolgens allerlei loop- en dribbeloefeningen op de ladder. U weet wel de platte lange opvouwbare ladder op de grond. Allerlei pasjes die voor sporters met wat minder ritmegevoel soms best lastig bleken. 
 
Het duurloopgedeelte bestond uit 1 minuut wandelen en dan 3 minuten hardlopen. Dit in totaal 5 keer dus het was een pittige training. 
 
Omdat er te weinig voetballers waren is de training afgesloten met kogelstoten. Ja u leest het goed, kogelstoten. Iedereen heeft een kogel van 6 kg weggestoten op de baan die toch al was uitgezet voor de clubkampioenschappen.  De kogel was best zwaar en het viel niet mee maar Bert en Pieter denken er serieus over om in training te gaan om een record neer te zetten….   Een hoogtestage wordt niet uitgesloten. 
 
Dan tenslotte nog even aandacht voor de ABC nieuwsbrief mail van Cor die naar iedereen is verzonden eind augustus. Gaat oa over de Volta App maar ook over het aanvangstijdstip vd training. Zoek de mail op als er behoefte is om er op te reageren. 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten