zaterdag 14 oktober 2023

 


Koninklijke editie 


Toen Cor vanmorgen de training aan het prepareren was op ons mooie complex wist hij nog van niets…..


Het werd dus een vrij normale training met de gebruikelijke warming-up, het rekken en strekken, wat oefeningen op de matjes u kent het wel.


Nieuw was een potje Mastermind. Het was de bedoeling om met je team, iedere keer nadat een afstand was gelopen de gekleurde hoedjes in een bepaalde volgorde te leggen. Cor (die nog steeds van niets wist) had op zijn briefje de juiste volgorde staan en gaf dus aan hoeveel je er goed had. Uiteindelijk lukte het ieder team. 


Het loopgedeelte was vandaag 5 x 3 minuten lopen met daartussen iedere keer 1 minuutje wandelen. 


Omdat er te weinig voetballers waren werd dit onderdeel ingevuld met een wandeling over de baan terwijl de fanatiekelingen nog even een rondje buiten de poort deden. 


Bij de koffie een traktatie van Jan H en zoals gebruikelijk werd hij toegezongen. Ad overhandigde aan Jan een mooie bos bloemen namens de groep. 


Vandaag bestaat Typhoon 60 jaar en dus waren er vanmiddag weer veel ABC leden op de club te vinden. Er was een leuke presentatie van de diverse atletiekonderdelen gegeven door jeugdige leden. Vervolgens een bijzondere ledenvergadering waarbij door Cor ( hij wist nog steeds van niets) werd stilgestaan bij het diamanten jubileum. Een aantal leden vd club werd erelid en onze eigen Nico kreeg een mooie bos bloemen en een Dopper (collectorsitem) vanwege zijn 60 jarige lidmaatschap. 


Na het officiĆ«le gedeelte bleek er een bos bloemen over… Cor wist nog van niets. Toen enige tijd later allerlei naaste familie van Cor kwam binnenlopen en ook de burgemeester haar entree maakte had Cor wel iets in de gaten denken we. 


Na mooie woorden van de burgemeester waarin ze een opsomming deed van Cor zijn activiteiten bij diverse organisaties bleek dat Cor toch echt was uitgestegen boven wat van iemand normaliter verwacht mag worden in deze functies. 


En toen kwam de prachtige volzin: 

“Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd u te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.”


Cor we zijn supertrots op jou en staan volledig achter de beslissing van Willem Alexander. 

Als je volgende week weer met beide voetjes op de grond staat hopen we dat je weer een mooie training voor ons hebt op zaterdagochtend. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten