zaterdag 30 maart 2024

 Appeltaart


De verwachting was dat het erg rustig zou zijn maar ondanks de voorspelde regen kwamen er toch 14 fanatiekelingen opdagen. 

Ook Wout en Onno waren van de partij en dat is mooi. 

De warming-up werd door trainer Erik gedaan in de kantine. Het was duidelijk te warm binnen dus direct nadat we warm waren verplaatsten we naar de kop van de baan voor de looptraining. 


De meeste oefeningen waren bekend maar toch in de uitvoering zijn ze net iets anders dan normaal. De tijd vloog voorbij dus omstreeks 09:15 uur op naar de startlijn voor het loopgedeelte. De bedoeling was draven totdat het fluitje van Erik klonk en dan stevig wandelen tot het fluitje weer klonk en er weer gerend moest worden.  Het irritante van deze oefening is dat je nooit precies weet wanneer er op het fluitje geblazen gaat worden. 


Ook dit keer niet voldoende deelnemers voor het voetbal dus alleen de echte lopers maakten nog een rondje buiten de poort. 


Bij de koffie dit keer heerlijke huisgemaakte appeltaart van Cor die afgelopen week een jaartje ouder werd en sinds weken weer eens op de club was. Komende week hoopt hij toch echt weer zelf voor de groep te staan. 


Allen veel plezier bij het beschilderen der eieren in verband met de Paasemus en tot komende zaterdag. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten