zaterdag 23 maart 2024

 Tekening


Cor is immer nog niet bij stem dus vandaag Hafid voor de groep. 

Hafid maakte er een leuke training van die begon met het zonnetje. 

De weersvoorspelling voor vandaag waren niet best maar eigenlijk viel het nogal mee. Alleen aan het eind kregen we nog een klein buitje regen met een paar bonkjes hagel. 


Een man of 14 had de moeite genomen om te komen trainen en dat is een prima opkomst. Ook Arie durfde het aan om mee te hobbelen. Helaas te weinig enthousiastelingen om aan het einde te voetballen dus we zaten al vroeg aan de koffie.


Nog even terug naar het loopgedeelte van de training. Een soort pyramide-loop was het waarbij de afstand die gelopen moest worden iedere keer met 100 meter toenam. Ook Marie sloot nog even rustig aan dus dat is mooi. 


We hebben nog wel even gezongen voor Cor die afgelopen week jarig is geweest. De video-opname van het prachtige gezang is naar Cor gestuurd. Ad heeft nog een bos bloemen en het cadeautje namens de groep bij Cor gebracht, bleek uit de gedeelde foto. Wat het cadeautje is blijft een raadsel, want Cor heeft het niet uitgepakt. Hanz had trouwens ook nog een prachtige tekening gemaakt voor Cor en de foto daarvan zal volgen in de app. 


Voor de sporters die nog niet betaald hebben aan de penningmeester van de lief- en leedpot: wacht er niet te lang mee want Ad heeft al een incassobureau in de arm genomen. 


Komende zaterdag is het alweer 30 maart en waarschijnlijk prachtig weer. Een mooi moment om weer eens met een aantal van boven de 20 sporters te zijn. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten