zaterdag 13 april 2024

Eric brengt zonnetje mee naar de baan!

Vanmorgen een intensieve training van Eric, die speciaal een zonnige dag had uitgekozen voor z'n gevarieerde training. Maar eerst effe zelf je spullen in het honk halen. Opvallend was Albert, die zelfs twee matjes meenam voor hemzelf: "Als ze contributie verhogen, dan doe ik de winstpakker deze zaterdag. Gewoon twee matjes vanaf nu!" Waar was Cor dan? Hij was toch grotendeels hersteld? Het blijkt dat hij met een busje naar Portugal is vertrokken met Jan Bongers om daar een klusje te klaren: Een huisje in mekaar zetten voor de handel. Het was voor de Poolse vrienden een stukkie te ver.
Na een intensieve training van Eric met ballen en toeters werd er ook nog een stukkie gelopen. Tempo en rustig an. Intussen was de temperatuur al opgelopen tot over de 19 graden. Tijd voor een potje voetbal.

Een potje tussen twee teams van 4 en 5 man. Dankzij het zonnetje werd er vrolijk en snel gevoetbald. Ad was z'n kicks vergeten en speelde op gympies. Dat kwam een duur te staan en maakte bij sterk uitverdedigen een fikse uitglijer. Maar dank zijn atletisch lijf wist hij dat zonder kleerscheuren te overleven. Hoogtepunt was een fraaie voorzet van Albert op Big Pete, die met een fraaie kopbal zijn team op voorsprong zette. Dat duurde niet lang en met veel doelpunten wisten de teams na een 3-3 stand een wapenstilstand overeen te komen. Op naar de traktatie van Geesje!

Er werd weer fraai gezongen voor de jarige Geesje, die de meute op overheerlijke flappen trakteerde. Er werd nog lang nagepraat over de fraaie voetbalwedstrijd en de verdiende 3-3 uitslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten