zaterdag 20 april 2024

Blaadjes


Door de harde wind van gisteren lagen er heel wat groene blaadjes op de baan. Toch kwamen er, een week na de marathon van Rotterdam, 17 sporters opdagen. Trainer dit keer was Hafid die zichtbaar genoot van ons enthousiasme.


Bij de warming-up moest er weer eens tegenovergesteld gedraaid worden met beide armen en het is een wonder dat er geen mensen in de knoop raakten. Het blijft moeilijk om de ene arm voor- en de andere achteruit rond te draaien. Bij het rekken bleek Aad met gestrekte benen nog met zijn vingers de grond te kunnen raken en voorwaar dat valt bij mij onder de wonderen. 


Het lijkt wel of de trainers van Typhoon allen een soortgelijk programma afdraaien bij de looptraining wat het moeilijk maakt om het wekelijkse stukje proza afwijkend te laten zijn van eerdere weken. Dit keer combineerde Hafid echter 3 oefeningen in 1. Op 20 meter van het knieheffen over naar de paardenpas met tussenstap om te eindigen in de stijve benen loop. De benamingen zullen anders zijn maar iedereen weet nu wel wat bedoeld wordt denk ik. 


Het loopgedeelte duurde dit keer vrij lang en bestond uit een 200, 400 en 600 meters met telkens een stukje dribbelen tussendoor. Ook tussendoor werd nog even met vereende krachten de hoogspringmat op zijn plek gelegd.  Doordat er van alles op de baan werd opgebouwd in verband met een jeugdwedstrijd vandaag werd het voetbal afgelast en daarom zaten we al vroeg aan de koffie. Dit keer met een heerlijke appelpunt van Nico Rikkers die over anderhalve week jarig is. 


Tot slot nog even de aandacht op de Volta app. Er staan nog diverse leden diensten open dus mocht je nog niet hebben ingeschreven dan kan dat alsnog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten