zaterdag 27 april 2024

 Leve de Koning 


Keurig een aantal sporters in het oranje op deze Koningsdag. Zoals het heurt. Niet zo’n grote opkomst maar dat komt onder andere doordat het vakantieseizoen zo langzaam aan weer begint. Verder was onze lange Jan natuurlijk druk met zijn kraampje met tompoezen in het winkelcentrum in Gorinchem oost. 


Cor was terug van zijn korte werkvakantie en maakte er weer een mooie warming-up van. U weet wel oa de oefening met 45 seconden planken die toch richting de 1 minuut loopt.  


Ook de looptraining bestond weer uit vele korte oefeningen. Achter ons liep Marie alweer een aantal rondes op de baan in zijn eigen tempo en dat gaat steeds beter gelukkig.  Ook Geesje was op de baan te vinden en zij stond een senior bij die een aantal meters wilde wandelen zonder zijn looprekje. 


Het echte loopgedeelte bestond uit een aantal 300 meters met telkens een stuk wandelen tussendoor.  Rob wees Cor er voor de start nog even fijntjes op dat de startpion toch echt een aantal meters te ver naar voren stond. Nadat dit hersteld was kon het dan echt beginnen.  Ieder op zijn eigen tempo lekker bezig.


Het voetbal ging helaas niet door in verband met tekorten dus we zaten vroeg aan de koffietafel. Uiteraard zijn we nog even opgestaan om de Koning toe te zingen. Het gezang was dit keer overigens niet de beste uitvoering die we hebben gegeven maar het gaat om het gebaar.   Vanwege Koningsdag waren er tompoezen (dank aan Albert)  en omdat ook de trainer de oranje lekkernij  had meegenomen waren er veel teveel. Er zijn er een paar de vriezer ingegaan. Komende week dus opnieuw tompoezen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten